Megújuló energia-, és épületenergetikai pályázatírás BMR Kalkuláció Kft. KEHOP GINOP VEKOP TOP

Technikai módosítás az óvodafejlesztések érdekében kiírt pályázatok dokumentációjában

2012.05.08.

Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent, TÁMOP-3.1.11-12 „Óvodafejlesztés” című pályázatok dokumentációja az alábbi pontokon megváltozott.

Forrás:NFÜ

Technikai módosítás az óvodafejlesztések érdekében kiírt pályázatok dokumentációjában

Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent, TÁMOP-3.1.11-12 „Óvodafejlesztés” című pályázatok dokumentációja az alábbi pontokon megváltozott.

 

Sor-szám

Módosí-tott dokumentum

Módosított pont

Módosított szöveg

  1.  

Pályázati Útmutató

B.1. Jogi forma

Régi szövegrész:

 

Jelen pályázati kiírás keretében a közoktatásról szóló 1993. évi LXXIX. törvény 20. § (1) a) pontjában meghatározott óvoda, a 33. § (1) bekezdésében meghatározott, óvodai intézményegységgel is rendelkező többcélú intézmény, valamint a 33. § (14) bekezdésében meghatározott egységes, az óvodai és bölcsődei nevelés feladatait ellátó többcélú intézmény vagy intézményegység alábbi fenntartói pályázhatnak (KSH besorolással, a statisztikai számjel elemeiről és nómenklatúráiról szóló 8/2010.(VIII. 25.) KSH közlemény alapján):

 

Új szövegrész:

 

Jelen pályázati kiírás keretében a közoktatásról szóló 1993. évi LXXIX. törvény 20. § (1) a) pontjában meghatározott óvoda, a 33. § (1) bekezdésében meghatározott, óvodai intézményegységgel is rendelkező többcélú intézmény, valamint a 33. § (14) bekezdésében meghatározott egységes, az óvodai és bölcsődei nevelés feladatait ellátó többcélú intézmény vagy intézményegység alábbi fenntartói pályázhatnak (KSH besorolással, a statisztikai számjel elemeiről és nómenklatúráiról szóló 21/2012 (IV. 16.) KIM rendelet alapján):

 

  1.  

Pályázati Útmutató

C1. 3. tevékenység

Régi szövegrész:

 

A c) pontban felsorolt fenntartói kör abban az esetben jogosult a pályázaton részt venni, amennyiben a közoktatásról szóló 1993. évi LXXIX. törvény 81. §(1) bekezdés e) pontja szerinti közoktatási megállapodás keretében közreműködik – a projekt teljes megvalósítási és fenntartási időszaka alatt egyaránt – a helyi önkormányzat kötelező feladatának ellátásában, illetve a 81. § (11) bekezdésében meghatározott esetben a fenntartó egyoldalú nyilatkozatát a települési önkormányzathoz eljuttatta, vagy az oktatásért felelős miniszterrel közoktatási megállapodást kötött.

 

Új szövegrész:

 

A Non-profit és egyéb nem nyereségérdekelt szervezetek pontban felsorolt fenntartói kör abban az esetben jogosult a pályázaton részt venni, amennyiben a közoktatásról szóló 1993. évi LXXIX. törvény 81. §(1) bekezdés e) pontja szerinti közoktatási megállapodás keretében közreműködik – a projekt teljes megvalósítási és fenntartási időszaka alatt egyaránt – a helyi önkormányzat kötelező feladatának ellátásában, illetve a 81. § (11) bekezdésében meghatározott esetben a fenntartó egyoldalú nyilatkozatát a települési önkormányzathoz eljuttatta, vagy az oktatásért felelős miniszterrel közoktatási megállapodást kötött.

vissza

Kapcsolat

BMR Kalkuláció Kft.

Tel: +36-70/427-1881

E-mail:miklos.marsai@gmail.com

Cím: 1133 Budapest, Vág utca 9.

Adószám:22971342-2-41

Cg.01-09-947102/4

Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság