Megújuló energia-, és épületenergetikai pályázatírás BMR Kalkuláció Kft. KEHOP GINOP VEKOP TOP

Módosult a Komplex technológiai fejlesztés és foglalkoztatás támogatása című pályázat

2012.05.15.

Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent „Komplex technológiai fejlesztés és foglalkoztatás támogatás” című (GOP-2011-2.1.3. kódszámú) pályázat dokumentációja az alábbi pontokon megváltozott.

Forrás:NFÜ

- A pályázati felhívás A.2. pontját pontosítottuk 
- A pályázati felhívás A.5. Kötelező vállalások pont esetében pontosítottuk az alábbi fogalmakat:
 - Bázislétszám; 
 - Bázis személyi jellegű ráfordítás

- A pályázati felhívás A.5.3. Új munkahelyek teremtése vállalás az alábbiakra módosult:
„Amennyiben a pályázat keretében a pályázó az új munkahelyek teremtéséhez is igényel támogatást (azaz bérköltség szerepel az elszámolható költségek között), új munkahelynek számít azon munkahely, amely a projekt megkezdésétől számított legfeljebb 12 hónapon belül jön létre a projekt keretében. Az új munkahelyek számításánál a megtartott munkahelyek figyelmen kívül maradnak.

Amennyiben a projekt keretében sor kerül új munkahelyek teremtésére, azonban azok költségéhez kapcsolódóan nem igényel támogatást a pályázó (azaz bérköltség nem szerepel az elszámolható költségek között), új munkahelynek számít azon munkahely, amely GOP Részletes Pályázati Útmutató E.2. fejezetével összhangban a projekt befejezéséig jön létre a projekt keretében. Az új munkahelyek számításánál a megtartott munkahelyek figyelmen kívül maradnak.”

- A pályázati felhívás B.2. pontját kiegészítettük és pontosítottuk

- A pályázati felhívás C.7. pontja az alábbiak szerint módosult:     
„A pályázó projekttel kapcsolatos pénzügyi elszámolása (záró kifizetési igénylés) benyújtásának végső határideje legkésőbb 2014. december 31. új munkahelyek létrehozását magában  foglaló projekt esetében, minden más esetben 2014. június 30.”

- A nagyvállalatok által benyújtott pályázatok esetében az ún. ösztönző hatás igazolása érdekében kiegészítésre került a pályázati felhívás D.1. pontja."

vissza

Kapcsolat

BMR Kalkuláció Kft.

Tel: +36-70/427-1881

E-mail:miklos.marsai@gmail.com

Cím: 1133 Budapest, Vág utca 9.

Adószám:22971342-2-41

Cg.01-09-947102/4

Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság